bokföring-i-göteborg

Löpande bokföring

Enligt bokföringslagen är alla former av företag bokföringsskyldiga. Vår Redovisningsbyrå i Göteborg har lång och gedigen erfarenhet att hjälpa allt från mindre enskilda firmor till aktiebolag.

Vi arbetar noggrant men tidseffektivt med de tjänstebaserade lösningar som finns tillgängliga för att passa de behov som varje enskild kund har. För oss är det en självklarhet att använda oss av moderna bokföringsprogram och vi erbjuder därför webbaserade lösningar som ger er god översikt och förenklar redovisningen för ert företag.

Löpande bokföring för enskild firma såväl som aktiebolag

Tack vare de webbaserade bokföringsprogram som vi använder kan vi arbeta tillsammans med våra kunder på ett smidigt sätt. Våra lösningar förenklar fakturahantering och kvittoredovisning. Vår bokföringsmetodik gör det enkelt att skanna fakturor, ladda upp digitala kvitton och sköta betalningar på ett tryggt sätt. Ni får tillgång till företagets siffror i realtid, något som underlättar när ni behöver ta snabba beslut. Naturligtvis sker allt arbetet i enlighet med gällande regler och lagar, och vårt arbete ger ditt företag ett gott underlag för er deklaration.

Löpande bokföring

Fördelar med att anlita oss för löpande bokföring i Göteborg

Vi skräddarsyr vår tjänst och ni kan tryggt vända er till oss såväl för löpande bokföring som för hjälp med företagets deklaration. Fördelarna med att anlita oss är flera:

  • Vi erbjuder en verkligt behovsanpassad lösning
  • Hos oss arbetar utbildade redovisningskonsulter med lång erfarenhet
  • Vår redovisningsbyrå arbetar i enlighet med god redovisningssed

Löpande bokföring till ett fast pris

Att ta hjälp med löpande bokföring i Göteborg behöver inte bli dyrt. Vi erbjuder ett konkurrenskraftigt fast pris för löpande bokföring. Innan ni anlitar oss ger vi er en tydlig överblick över vad era kostnader kommer att landa på och för oss är det självklart att inte tillämpa några dolda avgifter.

Våra medarbetare svarar gärna på era frågor om vårt utbud och när ni hör av er till oss kan vi även förse er med en offert utan några förbehåll.

Vi ser framemot att berätta mer om vår verksamhet och hur vi kan hjälpa just er!