Löneadlinistration

Löneadministration

Vår Redovisningsbyrå i Göteborg kan hjälpa ert företag med hela eller delar av er administration av löner. Löneadministration är ett område som bör fungera problemfritt då det annars lätt kan skapa misstro inom verksamheten.

Vi har lång erfarenhet inom arbetsområdet och bistår er med allt från att hantera avvikelserapportering till att ta fram de kontrolluppgifter som myndigheter kräver. Hos oss arbetar kunniga löneadministratörer som har vana att bistå såväl små som medelstora företag inom en lång rad branscher.

Vi använder ett webbaserat program för löneadministration

Den tekniska utvecklingen inom vår bransch har gått i en rasande fart. För oss har det varit en självklarhet att hänga med och hitta system som underlättar för vår kunder. När ni anlitar oss kan dina anställda rapportera frånvaro i ett system som är webbaserat. Sedan ser en löneadministratör hos oss till att ta fram lönespecifikationer för samtliga anställda i er verksamhet. Vi arbetar kundfokuserat och fungerar som ett stöd för er som driver företag och i samband med tjänsten är vi även tillgängliga för att svara på frågor angående skatt eller deklarationer från såväl er som era anställda.

Löneadlinistration

Vi är experter på löneadministration i Göteborg

Som företagare kan ni med trygghet vända er till oss med frågor som rör löneadministration och skatt.

  • Vi håller oss uppdaterade om gällande regler och kollektivavtal
  • Det webbaserade system vi använder ger er snabb åtkomst till uppgifter
  • Hos oss arbetar utbildade specialister inom löneadministration

Vi erbjuder hjälp med löneadministration till en låg kostnad

För oss är det en självklarhet att det inte ska behöva bli kostsamt att ta hjälp med löneadministration i Göteborg. Vi förespråkar en transparent prissättning och förser dig gärna med en offert där ditt fasta pris för den tjänst du är intresserad av framgår på ett tydligt sätt. Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor kring lön eller andra tjänster, som till exempel löpande bokföring.

Vår affärsidé bygger på ett kundnära arbetssätt och medarbetarna är tillgängliga för att svara på dina funderingar.