medarbetare-på-redovisningsbyrå

Ekonomisk rådgivning

Vi träffar våra kunder regelbundet och diskuterar utsikter för företaget och informerar om de nyheter som påverkar verksamheten och ägare i tex fåmansbolag. Skatterådgivning är ett vanligt förekommande område som företag har många frågor och funderingar kring.

Regelverk är ofta komplicerade och under förändring. Det är viktigt att föra en dialog med er konsult där alla viktiga frågor adresseras. Väljer ni att anlita vår redovisningsbyrå i Göteborg för skatterådgivning hjälper vi mestadels företag med frågor kring:

  • Förändrad ägarstruktur
  • Försäljning av inkråm eller andelar
  • Starta nytt företag
Rådgivning

Ekonomisk rådgivning i Göteborg

Att få professionell ekonomisk rådgivning är ett steg i rätt riktning för sitt företag och ni kan känna er trygga med att vi anpassar vår rådgivning utifrån era behov. Vi vet att alla företag befinner sig i olika ekonomiska lägen och för att ge er råd som är lönsamma och anpassade för er verksamhet är det bäst att kontakta oss för att boka ett första möte.

På så sätt kan vi lära känna er och ni kan lära känna oss, men innan dess skickar vi såklart en offert där vi berättar mer om våra priser så ni kan bestämma er för hur ni vill göra innan ni anlitar oss.

Varmt välkommen att kontakta oss vid frågor om oss eller vår verksamhet inom ekonomisk rådgivning i Göteborg!