Om oss

Skräddarsydda redovisningslösningar sedan 2011

Ekord Ab grundades 2011 i Göteborg. Redan från starten var vår vision att skapa en engagerad redovisningsbyrå med stort kundfokus och professionalitet. Vi är idag ett team på 7 medarbetare som har gedigen erfarenhet inom bokföring, redovisning, löneadministration, skattedeklarationer men även affärsrådgivning och affärsutveckling. Vårt utbud är tjänstebaserat och idag vänder vi oss till företag inom alla branscher. Våra lokaler är placerade i centrala delar av Göteborg. Då vi arbetar med webbaserade program anlitas vi av kunder över hela Sverige.

Redovisningsbyrå

Ett företag med ett personligt bemötande

Hos oss på Ekord AB arbetar noggranna och engagerade medarbetare med rätt inställning till yrket och kunderna, därför blir kontakten mellan redovisningskonsulten och kunden alltid professionell samtidigt som den förblir personlig. Oavsett om ditt företag behöver hjälp med redovisning, bokföring, affärsrådgivning eller affärsutveckling hjälper vi till att skräddarsy en lösning så att den passar era behov.

Vi arbetar i enlighet med god redovisningssed

För oss är det självklart att såväl nya som gamla kunder ska känna att deras redovisning ligger i goda händer. Vi arbetar i enlighet med god redovisningssed och följer vedertagen praxis och gällande redovisningslagar. Som en seriös aktör följer vi noga utvecklingen inom vår bransch.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan ta fram en lösning som skräddarsytts för ditt företag!